Sista arbetsdagen

Idag är sista arbetsdagen den här påsken. Gårdagen var ju inte så mycket att hänga i granen så jag undrar hur den här dagen kommer att arta sig. Känner mig inte sådär jätte laddad då jag fått på tok förlite sömn den här helgen. Har inte känt att jag har kunnat slappna av så då har jag vaknat jätte tidigt på morgonen och sen inte kunnat somna om. Riktigt jobbigt. Har ju skurit ner på kaffet också och det hjälper ju inte direkt då man känner sig som ett levande lik utan de där fyra kopparna på morgonen.

Nu blir det frukost och lite TV-tittande innan det är dags att gå upp och jobba. Jag sköter öppning och stägning idag så det blir en ganska lång dag. Speciellt om det är lite att göra. Blir det mycket att göra blir det en stressig dag istället.






Kvalitetstid

Vaknade klockan 6 av att Oscars klocka ringde och solen bländade mig, efter det kunde jag inte somna om. Idag hade varit en bra dag att få sova ut på men så blev det ju inte. Låg kvar i sängen och tittade på TV, men vid nio var jag på tok för rastlös så då gick jag upp och gjorde våfflor till mig och Jesse. Perfekt frukost.

Lyckligare kille än Jesse får man leta efter idag. Han är så stolt över sin nya TV, sådär genuint lycklig. Han berättade stolt hur han lärt sig hur kontrollerna fungerade utan att behöva fråga mig eller Oscar. Han var till och med jätte noga med att stänga av den, han sa att det var viktigt att ta hand om sin egen TV.

Oscar och Jesse har åkt för att jobba lite innan de ska på familjepåskmiddag hos farmor/svärmor. Jag får kvalitetstid hemma så jag tänkte försöka hinna locka håret och fixa naglarna, sånt jag aldrig riktigt har tid med annars. Måste försöka hitta ett gult linne som jag kan ha under jobbskjortan, lite påskig måste man ju vara.

.
Påsksnygg och fixad i håret.

Hemma igen

Sådär, då var man hemma i Solna igen. En snabbtur fram och tillbaka till min lilla mormor. Det var mysigt att träffa henne igen, stål-mormor. 92-år i år och helt klar i huvudet. Alltid roligt att ha diskussioner med henne, hon skräder inte orden om man säger så. Vi har diskussioner om allt från radiosport till hororna på redlight district. Det är lite häftigt faktiskt.

En ny myströja och nya mysstrumpor har jag fått idag också av min kära mor, så nu ligger jag på soffan och är mysig. Imorgon är första dagen på en lång arbetshelg, känner mig inte allt för taggad då jag hellre firat påsk med familjen, men men. Vi hoppas att helgen går undan och att det blir bra dricks så är allting jätte bra.






På tåget

Sitter på tåget mot Borlänge. Blev lite stressigt imorse när jag skulle iväg, blev tvungen att ta en taxi förbi mina föräldrar och hämta en massa papper som de skulle ha innan jag kunde åka in till Centralen. Lite humor är det ju, enda gången jag är i god tid och känner mig lugn, ja då förstör mina föräldrar det.

Har hunnit läsa ut SvD, lite vuxen poäng faktiskt. Ätit en väldigt tidig lunch har jag också gjort samt lyssnat på "let her go" på repeat i typ 45min. Hann göra ett karriärstest också, jag ska tydligen jobba med människor.

Fick låna Oscars iPad och han har en bild på mig som bakgrund. Känns ju inte alls egotrippat när jag har den. Killen bredvid kollade lite konstigt, eller så var det jag som inbillade mig.


Man hinner med mycket bara man vill

Hann bli klar med frågorna, tvätta undan en massa tvätt och till och med stryka några skjortor. Just strykning har jag alltid sett som vuxengöra. Min pappa stryker väldigt mycket, det är hans sätt att koppla av. När jag stryker känner jag mig automatiskt lite vuxnare.

Frågesporten gick bra. En gubbe tyckte att jag skulle sänka svårighetsgraden då han tyckte att det var lite knepigt. Behöver jag ens säga att han inte riktigt tillhörde de skarpaste knivarna i lådan. Visst, vissa frågor är väl kanske inte så jätte lätta men jag vill ju också lära gästerna nya saker. Jag vill att de ska gå hem och ha lärt sig åtminstone en ny sak som kan vara kul att veta. Typ hur många bubblor det finns i en champagne flaska. 49 miljoner.

Efter quizen hann jag till gymmet och tränade 40min innan de stängde. Ganska lite folk och de flesta relativt otränade och unga så det var skönt. Tycker inte om att träna med stora biffar som stönar som tjurar.

Kock-Håkan kom förbi och lämnade en TV till oss som vi ska ge till Jesse. En 42" platt-TV, riktigt fin. En DVD fick vi med också så nu tycker jag att Jesse borde bli glad som en mört!

Passade på att bädda om sängen i påsksängkläder, tända lite ljus och göra det lite mysigt. Det är trevligare att vara hemma när det är mysigt. Ska försöka hålla mig vaken tills Oscar kommer hem, igår somnade jag innan han kom hem och det känns lite fel när vi inte pratar en stund på kvällen.








Inte världens bästa bilder, men man ser iaf hur mysigt det ser ut.

Onsdag mitt i veckan

Oscar har åkt till jobbet och jag tvättar och försöker hitta på frågor till frågesporten på jobbet. Det börjar bli sjukt svårt nu, sen är jag ju tidsoptimist också och gör det mesta i sista sekunden. Började med frågorna igår men hann inte klart så då får jg ju helt enkelt sitta med resten idag.
 
Nu börjar jag se hur tvätthögarna krymper och det är jäkligt skönt. Mitt mål är att allting ska vara borta i början av nästa vecka. Sen är det bara att sätta igång och rensa garderoberna. Har så otroligt mycket kläder som jag aldrig använder och aldrig kommer att använda heller. Jag avskyr dock att slänga saker, men men, jag har väl inget val egentligen. Lådorna svämmaröver och garderoben håller på att brakasamman. Det tråkiga är ju bara att alla kläder i princip ser likadana ut. Vi pratade om det igår när vi var ute på stan, man vill så gärna köpa annorlunda kläder mot de man har men det slutar oftast med att man kommer hem med i princip likadana saker som man har i garderoben. Lite tråkigt.
 
Det känns som att det är lika bra att få alla frågorna överstökade så jag kan ta en lång dusch i mitt piffade badrum sen.
 

Så nöjd så nöjd

Hemma igen efter trippen in till stan. Jag har varit hemma ganska länge mem jag har fixat och donat här hemma. Passade på att köpa lite saker till hemmet när jag ändå var inne i stan. Fick med mig en ny badrumsmatta, tvålpump, duschylla, tandborstställ, gardin, ljuslykta och rökelser. Tycker om att piffa upp det här hemma.

Det var jätte kul att träffa Simone och Jennifer igen. Vi gick och åt och pratade
strunt. Det är skönt med såna vänner som man inte har träffat på 100-år, men det känns som att man sett varje dag när man väl ses. Det är inte stelt och opersonligt som det lätt kan bli annars.

Nu kommer Oscar snart hem och jag ligger på soffan och väntar. Anledningen till att jag ligger här och väntar och inte i sängen är för att Oscar ska se hur fint jag gjort. Satt upp nya gardiner, kopplat in skrivare, städat, tänt ljus och donat. Känner mig riktigt nöjd med mina bedrifter.

Idag är jag en lycklig tjej

Känner mig på väldans bra humör idag. Solen skiner, vi har köpt bil och idag ska jag träffa bästa Simone och Jennifer. Har inte sett dem på år och dar så det ska bli riktigt trevligt. Oscar jobbar kväll och jag överlät ansvaret för Jesse på mina föräldrar. Tycker att jag är förtjänt av en kväll med vänner, det var ca 1 år sedan jag träffade Simone och Jennifer utan att det var jobbrelaterat eller tillsammans med Jesse eller Oscar.

Ska försöka ta mig samman och gå upp från soffan snart. Mitt hår har varit fruktansvärt bångstyrigt och jobbigt på senaste så jag måste försöka få någon ordning på det. Funderar på att klippa egen lugg, tycker det känns så platt och fantasilöst just nu.



Vi är med bil!

Jag och Oscar har pratat om att skaffa bil den senaste tiden, det har känts mer och mer nödvändigt då Oscar jobbar långa pass på andra sidan stan och jag är väldigt bekväm av mig. Idag på vår lediga dag tillsammans åkte vi ut till KIA i Södertälje. Vi skulle bara kolla lite men det slutade ju såklart med att vi blev bilägare.

Bilen är superfin! Det enda vi sa att vi inte var intresserade av var en kombi. Vi köpte en kombi. Men den är jäkligt fräsch! Silvrig, automat, snygg. Den kommer om någon vecka så då visar jag bild. Kan knappt bärga mig!

Måste säga att jag känner mig väldigt vuxen just nu. Äger en lägenhet, förlovad, låtsasmamma, hundägare och nu också bilägare. Det har hänt ganska mycket de senaste tre åren.


Lyckades ju krossa min display på telefonen så bilderna blir inte riktigt som de ska...

Vi bowlar. Oscar jobbar.

Jag och Jesse hänger på Oscars jobb medan han jobbar. Han fick hoppa in några timmar när det var lite bokningar och då passar jag och Jesse på att bowla. Oscar jobbar på Ballbreakers ute på Gärdet så det är perfekt att hänga på hans jobb. Lite roligare än att sitta på vilken krog som helst.

Förövrigt höll jag på att köra på en joggare idag. Det var lite annorlunda. Jag skyller på henne, hon sprang för långsamt över övergångsstället.




Sökt in till skolan. Igen.

Nu har jag tagit tag i saken och sökt in till lite distanskurser. Ska fortsätta kolla lite imorgon, finns ju verkligen hur många som helst. Vart ska man börja? Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa människor och ha ett socialt jobb. Juridik har alltid varit en dröm, fast samtidigt vet jag inte om det är min grej riktigt. Det känns ganska ensamt och väldigt tidskrävande. Familjen kommer alltså i andra hand igen. Jag vill bli någonting, jag vet bara inte vad än. Är det inte meningen att man ska veta det nu? Jag fyller ju trots allt 25 snart.
 
Min mormor äger en massa skog så jag har hur som helst sökt in på en skogsbrukslinje på distans. Kan ju vara bra att veta hur man ska ta hand om den när den dagen kommer. Det blir säkert bra. Strosa runt på hennes ägor och inspektera granar. Lite annorlunda.
 
Jag & Pappa uppe hos mormor när vi byggde hennes vedbod. Jag var väl 8-9år skulle jag tro.

Igår var det fotboll

Katastrof match men bra med gäster på jobbet. Fick springa lite och det känns i fötterna idag. Känner mig sådär lagom mörbultad. Idag får det gärna bli lite lugnare, men det lär väl bli tvärpåsättning med min tur.

Igår kom det en gäst som är så fruktansvärt lik mitt ex. Jätte jobbigt. Första gången han kom in var jag helt säker på att det var mitt ex så jag gömde mig bakom bardisken. Jag vet inte varför jag gömde mig där, jag fick panik utan att egentligen ha någon anledning. Hur som helst kom han in igår och det är jävligt jobbigt att servera och prata med honom, känns precis som att serva mitt ex, ingen höjdare.

Fick reda på att jag jobbar hela nästa helg, hela påskhelgen, inte heller någon höjdare. Oscar är ju självklart ledig och det är familjemiddag, men men, någon måste ju hålla ställningarna på jobbet och den här helgen blev det jag. Har aldrig känt något behov utav att ha ett vanligt 8-17 jobb men nu börjar det kännas ganska lockande. Nu har jag ju en familj och då vill jag spendera högtider och familjedagar med just min familj, inte servera öl till stammisar som bara är där under happy hour och går sen.


Eftersom det var fotboll jobbade vi i fotbollströjor igår

Sådär fruktansvärt trött

Usch, känner mig helt sänkt. Åkte förbi gamla jobbet och hälsade på. Passade på att hämta hem två stolar som jag hade ståendes där sen jag slutade, för snart 3-år sedan. Tyvärr hade jag en resväska ståendes där också men den var försvunnen. Lite tråkigt, men jag får ju skylla mig själv som inte hämtat den tidigare. Hur som helst fick jag i mig en massa god mat och fick mig några pratstunder med de som jobbar i huset. En trevlig ledig egendag.

Hade tänkt att hälsa på Simone i Lunda men hon jobbade tydligen inne i stan idag så det blev ingenting med det. Sen övervägde jag att gå på bio men det gick inga bra filmer här i Solna och stan känns alldeles för avlägset just nu. Får ta och masa mig ner till konsum, köpa lite mat och micropop och kura ihop mig på soffan i min ensamhet istället. Usch vad jag saknar Oscar idag.




Han klarade det

Min älskade klarade uppkörningen i förrgår så nu har han körkort och jag har en chaufför. För att fira hans framgång åkte vi in till Söder för att äta middag, på så sätt fick han ju lite körvana inne i stan också. Tyvärr var det fullt på restaurangen vi skulle äta på, "Happy India" - fenomenalt indiskt ställe. Vi hamnade på en annan indier i närheten, inte lika bra men det funkade.



Igår var jag och tränade och sen blev det lunch med Oscar och vår vän Greken. Hittade ett kontokort i en parkeringsautomat och gjorde en god gärning och ringde kortinnehavaren. Hon blev lycklig när hon fick tillbaka det och det förstår jag. Sen blev det en snabbvända till jobbet i vanlig ordning på onsdagar. En vanlig onsdag med andra ord.

Oscar fick åka in till jobbet lite akut nu på morgonen och Jesse sov hos mina föräldrar så jag är ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Har inget jobb idag och Jesse sover hos mina föräldrar inatt också så jag har en dag för mig själv. Känns väldigt annorlunda...



Killen som klarade teorin galant



så stolt över min älskade!

Det är ju jag som är nervös

Nu sitter jag utanför provsalen och väntar. Fy tusan säger jag bara, jag är toknervös för Oscars skull. Usch. Men det ska säkert gå bra, jag sa till honom att han skulle ta det lugnt och läsa frågorna ordentligt, inte stressa sig igenom det och kanske råka göra onödiga slarvfel.

När han är klar med teorin tänkte vi gå och äta lunch någonstans inne i stan. Lite mysigt att hinna umgås lite bara han och jag såhär mitt på dagen en vardag.


Today is the day

Idag är dagen D. Idag har min älskade teoriprov och uppkörning för körkortet. Vill så innerligt att det ska gå bra för honom, han har varit så duktig och pluggat och kört. Han är värd att lyckas nu. Han hade ju körkort föut men det blev han ju av med ganska snabbt då han körde förfort. När han får körkort den här gången ska han hålla sig till hastighetsbegränsningarna, då får jag köra förfort om det krävs för min prövotid är slut. Jag ska hur som helst följa med Oscar in till stan för provet, vara moraliskt stöd. Själva uppkörningen följer jag inte med till, det känns bara dummt att åka runt halva stan för att sitta i något tråkigt väntrum.
 
Jag komemr aldrig glömma när jag tog körkort. Jag körde upp fyra ggr innan jag fick det. Min älskade pappa följde med mig till alla uppkörningar och satt och väntade i bilen utanför. Jag kom ut gråtandes och han tröstade. Sista gången grät jag också fast då var det av lycka. Nu är det tre år sedan, känns som igår.
 
Nu börjar det bli dags att röra på sig! Nu håller vi tummarna!
 
 
Snyggaste killen i stan! Nya kläder, häftig som bara den!

Å - to the - NGEST

Usch, fick hem papper från ifrån vår hyresgästförening. Jäkla skojare, nu höjer de hyran igen. Helt galet. Vi betalar nästan 10.000:-/månaden för en lägenhet som i ärlighetens namn inte är så jäkla special. Måste hitta någonting nytt men det är inte så enkelt som man kan tro. Jag är ganska kräsen och vill bo kvar här i Solna, fast inte vart som helst i Solna utan det ska vara i de området som jag bor i nu på ett ungefär. Inte det enklaste att hitta faktiskt. Mycket irriterande. Får sätta mig ner med Oscar någon dag när vi båda är lediga och gå igenom lägenheter på allvar. Hiss måste det finnas, gärna balkong och mer än gärna två toaletter. Sen ska det vara ljust och luftigt och om det finns en öppenspis är det ett stort plus. Nej, jag är inte kräsen jag inte.
 
Har för övrigt klarat av rätt mycket idag. Varit och tränat på morgonen, var hos tandläkaren emd Jesse på eftermiddagen, shoppade lite kläder till Jesse inne i stan och tog en tidig middag på donken efter det. Fikade hemma hos mor och far och sen har jag hunnit städa lägenheten och tvättat två maskiner. Känns ganska skönt faktiskt. Nu är det dags att sortera strumpor och det är ju typ det tråkigaste som finns!
 
 
 

Det gick ju inte hela vägen, men det var kul iaf

Ja, bandyn gick ju inte riktigt som man hade hoppats, men men, det var en rolig match att se iaf. Lite väl kallt var det dock inne i arenan och SAIK klacken stod ju inte direkt upp och hoppade, de har lite att lära ifrån Stockholmsklackarna. Hammarby spelade helt klart bäst och var värdiga vinnare. Sen är det ju kul att det är någon sport som de är bra i... Efter matchens slut, när alla stormade planen, spelade de "Hammarbysången" så nu har jag fått den på huvudet. Det är inte OK när man hejjar på AIK.
 
Oscar skötte cateringen vi hade igår så jag åkte in till stan och hämtade honom efter det så gick vi och åt på Broncos vid Rådmansgatan. Det var ju St:Patrics day igår så jag fick en såndär fin mössa även fast jag inte drack någon öl utan mineralvatten till maten. Kändes lite smått märkligt att inte fira St:Patrics men men, jag får ta igen det nästa år.
 
 
 
 
 

Morgonstund har guld i mun

Efter att ha varit ledig igår känner man sig ju inte sådär överdrivet taggad på att jobba ikväll. Speciellt inte när jag är ledig imorgon också, känns lite omotiverat måste jag säga. De ringde nyss från jobbet och berättade att det var 40pers bokade klockan halv fyra. Får vi se hur det går, brukar oftast bli rörigt när det kommer många på en och samma gång som ska ha bordsservering. Därför det ska vara PM på större sällskap!

Igår var iaf en mysig dag. Intressant möte på eftermiddagen som fick oss att tänka till lite. Alltid bra med såna möten. Var hemma hos Jenny på kvällen och bakade egen pizza och kollade på gladiatorerna. Vilka jäkla monster det är som är med i det där programmet! Helt galet!


Inte jordens mest smickrande bild på mig, men men, man kan inte alltid vara snygg.

Finaste tjejen i stan!

Jag har ju världens bästa man

Frukost på sängen. Det är till att bli bortskämd.



Jag är inte så tokig jag

Efter att ha skrivit stödord och markerat det viktigaste i boken gjorde Oscar testet igen och det gick jätte bra. Jag är inte så tokig på såntdär jag inte. Nu har vi fått i oss lite lunch så nu är det snart dags att röra sig mot jobbet. Lite otaggad är man väl men men, det reder sig nog så fort man kommer dit.
 

Uppe med tuppen

Vaknade åtta imorse och kände att det var lika bra att gå upp. Det är ju näst intill omöjligt att ligga kvar i sängen och sova när det är soligt ute, jag vill bara upp då. Satte mig med Oscars teoriböcker och fortsatte skriva små förklaringar till honom. Är klar med hela boken nu så vi får se om det går bättre för honom nu när han gör testproverna.
 
Skulle egentligen varit ledig idag men han som skulle jobba messade imorse och kollade om jag kunde ta hans pass. Lika bra, idag är sista dagen på löneperioden och mina timmar den här månaden var inte allt för imponerande. Tyvärr. Jag är ledig imorgon istället och då ska jag och Oscar på möte, så jag vet inte om det är så mycket till ledighet egentligen.
 
En dusch nu och sen en lunch innan det är dags att jobba.
 

Bandy bandy

SAIK gick vidare till final igår och ingen är nog lyckligare än jag. Eller jo, det finns nog de som är det, men ni fattar. Idag köpte jag biljetter så på söndag går jag och mina föräldrar på finalen på Friends. Oscar måste tyvärr jobba. Egentligen skulle jag också ha jobbat, vi har en catering då, men han tar hand om den själv. Han är fin min man. Han hejjar på Bajen så det hade ju varit roligt om vi hade kunnat gå tillsammans, men men. Han får lyssna på radio medan han lagar maten. Det är bra att vi hejjar på olika lag, då blir det lite mer fight.
 
I övrigt var jag och tränade igår, det resulterade i att jag nu har träningsvärk i hela kroppen. Riktigt jobbigt. Överväger att gå dit imorgon också och träna bort träningsvärken.
 
Nu ska jag hjälpa min man med körkortsteorin. Eller rättare sagt, jag ska skriva stödord till honom medan han spelar "fifa13". Kom inte och säg att jag inte är en grymt bra flickvän!
 

Alla sover utom jag, så då passar jag på att bli lite djup.

Blev tacos till middag. En såndär löjligt klyschig middag som vi lagade tillsammans, alla stod i köket och skrattade sådär lagom mycket och hjälptes åt. Svennebanan-liv delux. Fast jag gillar det. Det är en trygghet som jag inte känt förut.
 
Förr i världen fick jag ångest av att vara hemma, ångest av blotta tanken på att leva resten av mitt liv med en person. Även fast jag hade den där tok-ångesten över att vara bunden så hade jag ännu mer ångest över att vara ensam. Jag klamrade mig fast i en relation som var käpprätt åt helvette, någonting som jag mycket väl visste, fast ändå inte riktigt ville acceptera. Sen en dag fick det vara nog. Lika intensivt som jag hade älskat, lika snabbt försvann alla de känslorna. Eller, älskat hade jag nog heller aldrig gjort. Jag älskade kärleken.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som kunde få mig att slappna av totalt. Någon som jag kunde lita på till 100% och någon som kunde få mig att må bra och vara honom trogen. Sen träffade jag Oscar. Min själsfrände. Killen hela dagen som är precis som mig. Samma skeva förhållandebakgrund och som hade samma skruvade förhållningssätt till hur förhållanden skulle se ut. Lika otroligt att jag skulle hitta någon som skulle kunna trollfföra mig, lika otroligt var det för Oscar att någon skulle kunna "tämja" honom. Men det gick. Förvånansvärt lätt för oss båda.
 
Så nu sitter vi här. Eller rättare sagt; jag sitter här och Oscar ligger bredvid på soffan och sover. Allt är sådär lagom harmoniskt och mysigt. Vuxet skulle jag nog våga säga.
 

Det här med att inte kunna läsa ordentligt

Jag har alltid haft jätte lätt för att läsa, se sambandet mellan bokstäver och hur de ska ljudas. Läsförståelse har aldrig varit några problem, det kom samtidigt som jag lärde mig att läsa och ljuda. Nu ska ändå tilläggas att jag lider av en lindrig form av dyslexi. Jag har haft otroligt svårt för dubbeltecknat och särskrivning, jag har det fortfarande men inte i lika stor utsträckning som när jag var yngre och skulle skriva. Det går ju att träna bort och det är precis vad jag har gjort.
 
Det värsta jag visste när jag gick i lågstadiet, ettan - tvåan, var att ha högläsning med klassen. Inte för att jag tyckte att det var jobbigt att läsa högt, jag tyckte att det var jobbigt att lyssna på de andra i klassen som läste. De kunde ju inte. Det tog en evighet för dem att läsa ett stycke, de stakade sig och sa fel. Jag satt bara och önskade att lektionen skulle ta slut. Otroligt frustrerande.
 
Nu sitter jag här hemma och lyssna på Jesse, som går i ettan, som försöker läsa. Jag anstränger mig verkligen för att inte bli arg när han stakar sig. Jag försöker att ha tålamod och andas när han stakar sig. När han inte ser sambandet mellan bokstav och ljud försöker jag att ha överseende, men det är inte lätt. All den där olustighetskänslan som infann sig i mig när jag tvingades lyssna på andra när de läste är tillbaka. Jag vill bara lämna rummet och dra ett täcke över huvudet, men det går ju inte. Jag måste sitta bredvid, tålmodigt och lyssna på alla korta lättuttalade ord uttalas helt fel. Inte nog med att det gör mig galen, jag känner mig jäte dålig som blir galen över det. Gaaaah!
 
 
 
 
 
1 vecka.

Bara för att

Kom precis på att jag hade en blogg som hette annacarins.blogg.se för 4-år sedan. Den tog jag dock bort men på bloglovin kan man fortfarande läsa början på mina gamla inlägg. Lite roligt ändå. Bara av det lilla jag läste i början av varje ny post ser jag hur mycket jag har förändrats sedan dess.
 
Så, bara för att, återupplivar jag därför mitt konto på bloglivin, fast den här gången med den här, aktuella, bloggen.
Klicka HÄR för att följa.

Värsta data-hacker

Vi fick för inte så längesedan en dator av min kära svärmor. Hon kände inte att hon behövde den då den var så stor (stor skärm) så då tyckte hon att vi kunde ta den. Jag har ju en Mac men jag börjar känna nu att det är lite meckigt med den. Visst, nu är den ju inte sprillans ny, men iaf. Det blir struligt med program och bara den lilla detaljen att jag inte kan lägga över mina bilder från mobilen (samsung) utan att det blir värsta projektet stör mig något otroligt. Det passade ganska bra att få en PC nu, speciellt också när alla Jesses läroprogram är för PC och inte Mac.
 
Hur som helst har jag nu varit värsta hackern och återställt datorn och fixat och trixat. Jag känner mig nöjd måste jag säga. Jag vill egentligen inte erkänna det, men min syn börjar svika mig och då är det faktiskt inte helt fel med en större skärm.
 
Insåg nyss att kameran på den här datorn var alldeles för bra att ta kort med om man inte var fixad. Jag hoppar alltså över det. Istället får ni en jäkligt bra låt!
 

Vad man hinner mycket när man går upp tidigt

Igår uträttade vi så jäkla mycket. Bowling, fika, ommöblering, middag och filmkväll. Går man upp i tid hinner man med mycket.


Vardagsrummet blev jätte bra när allting flyttats om, fast det tog sin lilla tid kan man ju säga. Lilla hunden såg helt förvirrad ut när hon kom in i rummet, ingenting stod ju där det skulle stå.

Det är trevligt att ha det fint hemma, då vill man ju vara hemma. Så det är precis vad jag ska vara idag, bara vara hemma, med min hund och min väldans braiga bok.





Killar asså...

Det är märkligt med killar, de klagar alltid över att tjejer tar så lång tid på sig, själva börjar de aldrig göra sig iordning förrän tjejen redan är färdig. Tjejen får med andra ord vänta

En helt ledig söndag!

Det är konstigt, när man har chansen att sova ut lite halvt iaf, ja då vaknar man tidigare än någonsin. Efter fyra timmars sömn tyckte tydligen min kropp att det var dags att gå upp. Tack. Känner mig tokbakis utan att ha druckit en droppe. Det är fint.

Det blev en hektisk dag på jobbet igår. Full fart och en fullsatt matsal och pubdel. Melodifestivalfinal och V75 på Solvalla. Ja, det säger sig självt. Var låten som vann "mello" bra förresten? "Mello" är ju förövrigt ett jäkligt fjantigt namn.

Idag är det en ledig söndag, förutom ett barnkalas som det ska skjutsas till, men utöver det, en helt ledig söndag. Fint väder är det också. Lite lycklig blir man.


Mina favoriter igår morse innan jobbet.


Tvär däck

Tvär slocknade när klockan var åtta. Hann inte mer än få Jesse i säng så låg jag själv och sov. Riktigt skönt. Har varit helt slut hela dagen men inte fått något tillfälle att vila, det gick inte att hålla emot längre helt enkelt.

Oscar kom hem strax före tio och då vaknade jag så klart. Hunden blev helt vild i vanlig ordning. Passade på att gå upp då och äta lite yoghurt, aldrig fel.

Känns som att det är lika bra att försöka fortsätta sova. Imorgon blir en lång dag med mycket jobb.





Jag kan om jag vill

Har aldrig riktigt varit någon matlagare, alltid sett till så att andra lagat mat åt mig. Jag trodde ju att jag drog högsta vinsten när jag blev tillsammans med min fästman, han är kock, men tji fick jag. Den enda mat som lagats i det här hemmet, fram tills nu i veckan, är köttbullar och spagetti. Vi går alltid ut och äter i vanliga fall.

Jag har nu börjat mitt nya liv då det helt enkelt var dags för lite förändring. Nu mera lagar vi mat i det här hemmet och då menar jag ordentlig mat, inte felixköttbullar. Inte mer än 1 gång i veckan iaf.

Ikväll bjöd jag på kycklinggryta med ris. Enligt mig var det väldigt gott. Nu är det bara jag och Jesse 7-år som är hemma och han är väl inte så överdrivet exalterad över mat som han aldrig sett förr. Åt gjorde han iaf och det är lika bra att han vänjer sig vid ordentligt lagad mat hemma!




För vilken gång i ordningen?

Jaha, men då byter jag bloggportal. Igen. För typ 1000:e gången eller nått. Känns som att det är så mycket som förändras i mitt liv just nu och då känns det ganska så självklart att börja om ifrån början. Börja fräscht liksom. Sen känns det väl kanske lite som att det är dags att lämna bloggnamnet "Anniluur" och faktiskt ta och växa upp. Inte mycket, men lite. Lite lagom. Jag heter ju faktiskt Anna Carin.