.

annacarins.vimedbarn.se

En trevlig helg med mycket värk.

Det blev en trevlig helg det här. Kom upp strax före tolv natten till lördag, mamma och pappa hade gjort iordning spagetti och köttfärssås som vi åt ute. Otroligt skönt att sitta ute mitt i natten och äta, lyssna på vattnet och bara mysa. Tyvärr var det ganska mycket mygg men det är väl sånt man får ta.
 
På lördagen vaknade vi tidigt. Extremt tidigt. Den lilla hunden tyckte att det var dags att gå upp och leka när klockan var sju, det kändes sådär kan jag väl säga. Nu var det ju fint väder så det var ju bara att ta till vara på solen den tiden vi hade. Klockan två satte vi oss i bilen och åkte mot  Västerås och dopet, det slutade i katastrof. Ombyggnationer på vägen så jag fick köra som en idiot, vi följde GPS:en och vi hamnade vid fel kyrka. Hur vi än försökte så hittade vi inte kyrkan vi skulle till. Vi kom till fikat istället så vi missade hela dopet. Jag hade ont i magen och Oscar var på allmänt dåligt humör efter resan. Kanon. Kan tillägga att vi åkte från solsken och värme till spöregn och åska, ännu mer underbart. Men men, vad gör man inte för vänner? Hur som helst var vi där på fikat och det var ju trevligt. Vi blev tvugna att åka tillbaka vid sju så vi missade presentöppningen och det var ju lite synd, men vi har ju tid att kolla på allt hon fick nu efteråt, vi bor ju ändå grannar. Vi köpte ett berlockarmband i silver, jätte sött.
Oscar passade på att tvätta bilen. Hans favoritsyssla.
 
Igår var en slapp dag som spenderades i en solstol läsandes en bok. Magen värkte som bara den så jag ansträngde mig inte allt för mycket. Oscar fixade grillunch, hamburgare och sen åkte vi tillbaka hem till Solna. Ingen av oss var det minsta taggade på att komma hem men vi var så illa tvugna.
 
Nu ligger jag på soffan och väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan åka till sjukgymnaste och se vad hon har att säga om min mage. Inatt har jag knappt kunnat sova då det har gjort så ont. Inte det minsta mysigt. Hoppas att hon kan hjälpa mig på något sätt. Oscar jobbar långpanna så ikväll är det jag och Jesse som får reda oss själva. Hoppas på att vi kanske blir bjudna på middag hos farmor och farfar, annars blir det köttbullar med spagetti, känns lagom avancerat.